Cautare

61292 de rezultate pentru "crima din baneasa" (5.19 secunde)
Din lipsa de probe. ... - Eurodeputatii au dezbatut in absenta premierului roman, care avea o intalnire cu omologul sau vietnamez, starea statului de drept din Romania.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Vasile Iorga, vicepresedintele din partea romana a companiei, ne-a declarat ca pentru acest an este estimat un profit de 25 milioane dolari, ceea ce reprezinta circa 5% din cifra de afaceri.
• Vad multe tari din UE care au iesit din criteriile del Maastricht. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB. ... • Nu mai putem continua pe ideea scutirilor din interes electoral.
- Cum ati plecat din tara? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei. Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. Invitatii au fost serviti cu un coniac armenesc Ararat din 1987.
Guvernul Romaniei a adoptat, pe 21 iunie a.c., hotararea prin care s-au alocat 10.468 mii lei, din Fondul de interventie prevazut in bugetul de stat, pentru alimentarea bugetelor locale ale unitatilor administrative, printre care si cel al judetului Constanta, care au fost afectate de inundatiile din luna aprilie a.c..
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta.
Caci in clipa in care te deranjezi cu capul, e bine sa te extragi tu din meserie sau cineva sa aiba puterea de-a te extrage de acolo. ... Dar daca vrei sa alegi meseria asta, atunci macar fa-o din suflet.
otNews.ro impreuna cu Esri Romania a inceput inca din 2011 sa foloseasca harti interactive in articolele, analizele si reportajele publicate pentru a putea oferi cititorilor posibilitatea sa vizualizeze si pe harta informatiile prezentate.
Clubul Bamboo, din Bucuresti, a ars din temelii. ... Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00. ... Vizavi de club sunt blocuri de locuinte, acestea nu sunt in pericol nici din cauza flacarilor, nici din cauza fumului.
Luna octombrie va fi caracterizata de o vreme insorita, desi pe timpul noptilor valorile termice vor cobori, in unele zone, spre zero grade Celsius, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata vineri.
FARCAS) Incepand din 2008 pana pe 20 iunie 2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini, privind fenomenul OZN. ... Documentele OZN care ar urma sa fie facute publice contin lucrari din anii 1971-1976, 1996-2000, si din 2004.
[email protected] (11 -17 februarie 2019) - Valer Dorneanu a explicat cu rabdare unei delegatii germane ceva ce nemtii nu intelegeau (sau se faceau ca nu inteleg) din episodul revocarii lui Kovesi.
De altfel, cotidianul nostru a aratat, inca din numarul de sambata, cum au decurs discutiile la nivel de Organizatie Judeteana democrata vizavi de acest subiect.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna. ... A promis romanilor ca din trei in trei luni se va duce la Universitate pentru Raportul de tara.
WWF lanseaza colectia de jucarii din padure, Mai mult decat un plus, iar replici ale mai multor animale salbatice, cum ar fi bufnite, caprioare, marmote, iepuri, vulpi, lupi si ursi lupta alaturi de WWF pentru apele, padurile si speciile salbatice din Romania.
Toate piesele din colectia Hispanitas sunt realizate in Spania, din piele de bovina 100% atat in interior cat si in exterior.
google-analytics.com